Η Affidea, ελληνική θυγατρική εταιρεία του μεγαλύτερου παρόχου υπηρεσιών υγείας στην Ευρώπη, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, επιθυμεί να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της:

Domes Resorts

Η Domes Resorts δέχεται σπουδαστές για την πρακτική τους άσκηση στις ειδικότητες «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας Chef» και «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας»

SISSI BAY HOTEL

Αγαπητοί κύριοι,

Επικοινωνώ μαζί σας από ξενοδοχείο  Sissi Bay 4* στην Κρήτη με σκοπό να σας εκφράσω το ενδιαφέρον μας για συνεργασία στο πλαίσιο της πρακτικής των σπουδαστών σας στο ξενοδοχείο μας.

Όσοι σπουδαστές έχουν ξεκινήσει την πρακτική τους άσκηση από 1-10-2019, πρέπει άμεσα να προσέλθουν στη γραμματεία με τα βιβλία Π.Α. Το αργότερο ως τις 18-11-2019, αλλιώς θα ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ.

Ο Υπεύθυνος Πρακτικής Άσκησης

Ζιώγας Κων/νος

Τηλ:2461023816

Email:grammateia@iek-kozan.koz.sch.gr

Σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται  η εφαρμογή του προγράμματος απασχόλησης Πρακτικής Άσκησης Δημοσίων ΙΕΚ σε Μονάδες της Εταιρείας μας.

Σοβαρή εταιρία στην Μήλο με πολυετή εμπειρία στον χώρο τις εστίασης, ζητεί 4 νέους ή νέες για πρακτική άσκηση της ειδικότητας Σεφ. Η εταιρία δραστηροποιήτε σε μια πιο δημιουργική κουζίνα που αποτελείται μόνο από φρέσκες ελληνικές πρώτες ύλες

GHOTELS

Αξιότιμες/οι   κυρίες/κύριοι,

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, ο όμιλος ξενοδοχειακών επιχειρησεων GHOTELS, ο οποίος κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του τουρισμού και παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας στην βόρεια Ελλάδα αναζητά μαθητές για την πραγματοποίηση της πρακτικής τους άσκησης.