Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης Πειραματικής Δημόσιας Σ.Α.Ε.Κ. Κοζάνης

Η πλατφόρμα Open eClass Σ.Α.Ε.Κ. Κοζάνης αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Ανακοινώσεις

 • - Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 -

   Αξιολόγηση   Διευθυντών, Υποδιευθυντών και Εκπαιδευτών από τους καταρτιζόμενους

  Αγαπητοί καταρτιζόμενοι 

   Καλησπέρα

  Η διαδικασία  αξιολόγησης  των Διευθυντών, Υποδιευθυντών και Εκπαιδευτών επαγγελματικής κατάρτισης της Σ.Α.Ε.Κ.Κοζάνης, του τρέχοντος εξαμήνου θα πραγματοποιηθούν μέσω της σχετικής πλατφόρμας (https://axiologisi-iek.minedu.gov.gr/), και  ΞΕΚΙΝΑ, από την Παρασκευή 14/06/2024 και ώρα 10:00 πμ έως και την 30η Ιουνίου του 2024 (ημέρα Κυριακή και ώρα 23:59). Η είσοδος στην πλατφόρμα πραγματοποιείται με τη χρήση κωδικών Taxisnet.

  Πιστεύουμε να εξασφαλιστεί η μέγιστη κατά το δυνατόν συμμετοχή  σας για να διασφαλίσει την αξιοπιστία και τη διαφάνεια των διαδικασιών.

  Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε  να απευθυνθείτε στη Διεύθυνση και Υποδιεύθυνση  της Σ.Α.Ε.Κ.

 • - Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 -
 • - Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 -

  Στην ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ Σ.Α.Ε.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ θα λειτουργήσουν οι παρακάτω ειδικότητες βάσει του ΦΕΚ 3062/29-5-2024 :

  1. ΒΟΗΘΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
  2. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΟΛΥΜΕΣΑ/WEB DESIGNER-DEVELOPER/VIDEO GAMES)
  3. ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
  4. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
  5. ΣΥΝΟΔΟΣ ΒΟΥΝΟΥ

   

   ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Σ.Α.Ε.Κ. / 2024-2025

  Α΄ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ: ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ (επιλογή με το μηχανογραφικό για τους απόφοιτους Λυκείου,)

  Ο υποψήφιος μπορεί να δηλώσει μέχρι και τριάντα (30) συνολικά προτιμήσεις Σ.Α.Ε.Κ. και ειδικοτήτων κατά τη συμπλήρωση του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου.

  Β΄ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ: ME ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

  Η κλασική μέθοδος επιλογής σπουδαστών/τριών, με ηλεκτρονική αίτηση, όπως γίνεται κάθε χρόνο και θα αφορά τους υπόλοιπους ενήλικες υποψηφίους/ες, την περίοδο του Αυγούστου.

  Λεπτομέρειες για την διαδικασία εγγραφής και οι ημερομηνίες εγγραφών θα ανακοινωθούν από τη Διεύθυνση Εφαρμογής Επαγγελματικής Κατάρτισης για τις Σ.Α.Ε.Κ. αρμοδιότητας υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και από τις αντίστοιχες Διευθύνσεις των Ι.Ε.Κ. αρμοδιότητας άλλων Υπουργείων, μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των εισακτέων στα Α.Ε.Ι. και τις Σ.Α.Ε.Κ.