Ανακοινώσεις

 

 • Αξιολόγηση Πειραματική Σ.Α.Ε.Κ. Κοζάνης

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας των αξιολογήσεων που θα πραγματοποιηθούν μέσω της σχετικής πλατφόρμας (https://axiologisi-iek.minedu.gov.gr/), από την Παρασκευή 14/06/2024 και ώρα 10:00πμ έως και την 30η Ιουνίου του 2024 (ημέρα Κυριακή και ώρα 23:59). Η είσοδος στην πλατφόρμα πραγματοποιείται με τη χρήση κωδικών Taxisnet.

  Οι διαδικασίες αυτές είναι οι παρακάτω:

  • Οι εκπαιδευτές οφείλουν να αξιολογήσουν το έργο των Διευθυντών και Υποδιευθυντών της οικείας Σ.Α.Ε.Κ.
  • Οι καταρτιζόμενοι, οι οποίοι φοιτούν στη Σ.Α.Ε.Κ. δύναται να προβούν στην καταχώριση της αποτίμησης του έργου των Διευθυντών, Υποδιευθυντών και Εκπαιδευτών επαγγελματικής κατάρτισης της Σ.Α.Ε.Κ. του τρέχοντος εξαμήνου.

  Υπενθυμίζεται ότι τα συμπληρωμένα ερωτηματολόγια αφού υποβληθούν, δύναται να τροποποιηθούν μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας, οπότε και θα τους αποδοθεί αριθμός πρωτοκόλλου.

  Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε διαδικασία αξιολόγησης του έργου των Διευθυντών, Υποδιευθυντών και εκπαιδευτών επαγγελματικής κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ., όπως και η διευκόλυνση και προώθηση της διαδικασίας αυτής μέχρι την επιτυχή ολοκλήρωσή της, από τη θέση του αξιολογητή, του αξιολογούμενου και εν γένει του συμπράττοντος καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε αυτήν, είναι υποχρεωτική και συνιστά υπηρεσιακό καθήκον μείζονος σημασίας, λόγω των επιδιωκόμενων με αυτή σκοπών, για τους Διευθυντές, Υποδιευθυντές και εκπαιδευτές επαγγελματικής κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ., εξαιρουμένων των καταρτιζόμενων των Σ.Α.Ε.Κ.

  Παρακαλούμε για την ενημέρωση των εκπαιδευτών και των καταρτιζομένων καθώς και την ενθάρρυνσή τους προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη κατά το δυνατόν συμμετοχή που διασφαλίζει την αξιοπιστία και τη διαφάνεια των διαδικασιών.

  Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας της Διεύθυνσης Τεκμηρίωσης και Επικοινωνίας της Γ.Γ.Ε.Ε.Κ.&Δ.Β.Μ. στα τηλέφωνα

  • 2103442022
  • 2103442170
  • 2103442315
  • 2103442576

  Τεχνική Υποστήριξη: deti-tickets@minedu.gov.gr

   

   

  Read more

 • Ειδικότητες 2024Β’

  Στην ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ Σ.Α.Ε.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ θα λειτουργήσουν οι παρακάτω ειδικότητες βάσει του ΦΕΚ 3062/29-5-2024 :

  1. ΒΟΗΘΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
  2. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΟΛΥΜΕΣΑ/WEB DESIGNER-DEVELOPER/VIDEO GAMES)
  3. ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
  4. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
  5. ΣΥΝΟΔΟΣ ΒΟΥΝΟΥ

   

   ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Σ.Α.Ε.Κ. / 2024-2025

  Α΄ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ: ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ (επιλογή με το μηχανογραφικό για τους απόφοιτους Λυκείου,)

  Ο υποψήφιος μπορεί να δηλώσει μέχρι και τριάντα (30) συνολικά προτιμήσεις Σ.Α.Ε.Κ. και ειδικοτήτων κατά τη συμπλήρωση του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου.

  Β΄ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ: ME ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

  Η κλασική μέθοδος επιλογής σπουδαστών/τριών, με ηλεκτρονική αίτηση, όπως γίνεται κάθε χρόνο και θα αφορά τους υπόλοιπους ενήλικες υποψηφίους/ες, την περίοδο του Αυγούστου.

  Λεπτομέρειες για την διαδικασία εγγραφής και οι ημερομηνίες εγγραφών θα ανακοινωθούν από τη Διεύθυνση Εφαρμογής Επαγγελματικής Κατάρτισης για τις Σ.Α.Ε.Κ. αρμοδιότητας υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και από τις αντίστοιχες Διευθύνσεις των Ι.Ε.Κ. αρμοδιότητας άλλων Υπουργείων, μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των εισακτέων στα Α.Ε.Ι. και τις Σ.Α.Ε.Κ.

  Read more

 • Πρόγραμμα Τελικών εξετάσεων 2024Α’

  Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω ΣΗ

  Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των τελικών εξετάσεων. Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ

  Παρακαλούνται οι εκπαιδευτές να ενημερωθούν για τις εισηγήσεις και επιτηρήσεις τους στη  Γραμματεία  ε ν υ π ό γ ρ α φ α


  File name : Τ.Ε.-ΕΑΡΙΝΟΥ-ΕΞΑΜΗΝΟΥ-23-24.pdf

  ×

  Read more

 • Ευχές από την Πειραματική Σ.Α.Ε.Κ. Κοζάνης

  Read more

 • Πρόγραμμα Εξετάσεων Προόδου Εαρινού Εξαμήνου 2024Α

  Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα εξετάσεων προόδου ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2024Α (βαρύτητα εξέτασης 30%)

  Περίοδος εξέτασης: Τρίτη 09/04/2024 – Δευτέρα 22/04/2024.

  ΕΝΤΥΠΟ-ΘΕΜΑΤΩΝ-ΠΡΟΟΔΟΥ 2024Α’

  Read more

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Σ.Α.Ε.Κ. ΚΑΙ Ε.Σ.Κ. ΤΟΥ Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

  Ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024, ώρα 12:00, έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, ώρα 14:00, νέοι υποψήφιοι εκπαιδευτές δύνανται να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

  Επίσης, τα ήδη ενταγμένα μέλη στο Μητρώο έχουν τη δυνατότητα να επικαιροποιήσουν την αίτησή τους και να προσθέσουν νέα δικαιολογητικά.

  Η είσοδος στην ψηφιακή πλατφόρμα του Μητρώου https://mitrooiek.minedu.gov.gr γίνεται με χρήση προσωπικών κωδικών taxisnet. Επίσης, μπορεί να απαιτείται και αποδοχή COOKIES.

  Επισημαίνεται ότι οι ενότητες Α1 και Α2 μπορούν να διορθωθούν ΕΚΤΟΣ από τα πεδία: ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ, τα οποία επιβεβαιώνονται αυτόματα από την ΑΑΔΕ.

  Πεδία τα οποία έχουν απορριφθεί από τον έλεγχο ή είναι προς διαγραφή δύνανται να διαγράφονται.

  Πεδία τα οποία είναι επιβεβαιωμένα και στα οποία τα μέλη του Μητρώου επιθυμούν να επισυνάψουν επιπλέον δικαιολογητικά, τα εν λόγω δικαιολογητικά  επισυνάπτονται ως νέα αρχεία στο ίδιο πεδίο.

  Για αντικατάσταση ταυτοτήτων ΙΒΑΝ πεδία τα οποία μπορεί να είναι ήδη επιβεβαιωμένα κατά τον έλεγχο δύνανται να διαγραφούν και να αντικατασταθούν με νέα δικαιολογητικά.

  Επαγγελματικές εμπειρίες οι οποίες δεν έχουν αντιστοιχηθεί σε ΠΤΥΧΙΟ με το οποίο έχουν αποκτηθεί πρέπει οπωσδήποτε να αντιστοιχηθούν.

  Μετά τη συμπλήρωση ή επικαιροποίηση της αίτησης θα πρέπει πάντα να ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΕ την αίτησή σας.

  Μετά την ημερομηνία λήξης της λειτουργίας του μητρώου θα εκκινήσει διοικητικός έλεγχος των αιτήσεων και, στη συνέχεια, θα εκδοθούν σχετικές ανακοινώσεις για τις προθεσμίες υποβολής αιτημάτων επανεξέτασης πεδίων της αίτησης.

  Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το ΑΡΧΕΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ, το οποίο είναι αναρτημένο στο πεδίο ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ στην πλατφόρμα του ΜΗΤΡΩΟΥ, καθώς και σε κάθε κατηγορία/πεδίο αντίστοιχα.

  Read more

 • Αναπληρώσεις μαθημάτων

  Οι αναπληρώσεις των μαθημάτων είναι αναρτημένες στον πίνακα ανακοινώσεων της Πειραματικής Σ.Α.Ε.Κ. Κοζάνης.

  Read more

 • Aναπληρώσεις μαθημάτων

  Από τη Δευτέρα 11-3-2024 ξεκινάνε οι αναπληρώσεις μαθημάτων.

  Παρακαλούνται οι καταρτιζόμενοι να ενημερωθούν από τη γραμματεία της Πειραματικής Σ.Α.Ε.Κ. Κοζάνης για το πρόγραμμα των αναπληρώσεων.

  Read more