V.I.C.T. ΚΑΛΕΣΜΑ GoPART στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Η Πειραματική Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Δ.Ι.Ε.Κ.) Κοζάνης, οι εκπαιδεύτριες Ευδοκία Βασιλειάδου και Γεωργία Καζαντζίδου και συγκεκριμένα το τμήμα της Ειδικότητας Τεχνολογίες Επικοινωνίας και Πληροφοριών στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία (V.I.C.T. TRAVEL), Δ΄ εξάμηνο, στα πλαίσια του μαθήματος «Ασφάλεια και Διαχείριση κρίσεων στην ταξιδιωτική βιομηχανία», στις 12-04-2024 φιλοξενήθηκαν στην «Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης», στο Training του CoPART (Community Participation in ARTS) για τον πολιτισμό και τις δημιουργικές οικονομίες.

Ειδικότερα, αντικείμενο αποτέλεσε η πολιτιστική κληρονομιά (υλική και άυλη) της Δυτικής Μακεδονίας, η αξιοποίηση, ο σχεδιασμός πολιτιστικών διαδρομών κ.α. Επιπλέον, οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν στα εγκαίνια της έκθεσης ψηφιδωτών με τίτλο «Εντελέχεια» καθώς επίσης και στην έκθεση «Τσέχες και Ελληνίδες Ηρωίδες».

Όλα τα παραπάνω βοηθούν στην ανάπτυξη δραστηριοτήτων, ευκαιριών, γνώσεων, συνεργασιών, ιδεών, δεξιοτήτων αλλά και στη διαχείριση κρίσεων και ικανοτήτων οι οποίες θα δώσουν τα εφόδια και θα ενισχύσουν τους ανθρώπους που ζουν σε μία περιοχή να γίνουν ενεργοί πολίτες σε μία δημιουργική κοινωνία.

Θα θέλαμε για τους παραπάνω λόγους να ευχαριστήσουμε την κα Ιωάννα Βόμβα (trainer) και τους συνεργάτες – μέλη της ομάδας COPART του Erasmus+: Θεοδούλη Κορκά, Μαρία Καλτεζά, Ελένη Καρακώτια, την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης και όλους τους συμμετέχοντες.


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
previous arrow
next arrow
Please follow and like us:
error
fb-share-icon

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...