Την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020, στις 9:00 το πρωί, ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης, για την επιλογή καταρτιζομένων σε τμήματα ειδικοτήτων Α’ εξαμήνου στα Δημόσια ΙΕΚ.

Η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης γίνεται στην ιστοσελίδα:

https://diek.it.minedu.gov.gr

Η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 23:59, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί.

 

Σημαντική παρατήρηση

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, θα ακολουθήσει η διαδικασία επιλογής καταρτιζομένων που προβλέπεται στον Κανονισμό λειτουργίας.

Οι ειδικότητες που τελικά θα προσφερθούν στα ΔΙΕΚ και θα λειτουργήσουν κατά το χειμερινό εξάμηνο, θα λάβουν οριστική έγκριση λειτουργίας εφόσον συγκεντρωθεί ικανός αριθμός (τουλάχιστον 15) ηλεκτρονικών αιτήσεων – εγγραφών.

 1. ΒΟΗΘΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
 2. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
 3. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ – ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ
  ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
 4. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
 5. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ – ΤΥΡΟΚΟΜΟΣ
 6. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
 7. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
 8. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)

Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το επισυναπτόμενο αρχείο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ_.pdf[ ]111 Kb

Κανονισμός Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δ.Ι.Ε.Κ.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το επισυναπτόμενο αρχείο.

Κανονισμός Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δ.Ι.Ε.Κ.

Με τη λήξη του εξαμήνου 2020Α και την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κατάρτισης στις 30 Ιουνίου 2020,  τα ΔΙΕΚ  θα λειτουργούν σε πρωϊνό ωράριο από 1η Ιουλίου έως και 31 Αυγούστου 2020. Το ωράριο υποδοχής κοινού είναι 10:00 έως 13:00. Ενημερώνουμε επίσης ότι από 3 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα έως και 14 Αυγούστου 2020 ημέρα Παρασκευή, τα Δ.ΙΕΚ θα παραμείνουν κλειστά.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η μη παράδοση εργασίας προόδου ισοδυναμεί με μονάδα στη βαθμολογία προόδου. Το ΔΙΕΚ ενημερώνει τους σπουδαστές που δεν ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους, ότι εκπρόθεσμες εργασίες προόδου θα δεχθεί μόνο χειρόγραφες και μέχρι αύριο Πέμπτη 4/6/2020 ώρα 14:00 ως 16:00 με αυτοπρόσωπη κατάθεση στη γραμματεία του ΔΙΕΚ και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του εκπαιδευτή τους.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτές/τριες του ΙΕΚ Κοζάνης:

Α) όσον αφορά στις εργασίες προόδου:

 • να αναρτήσουν  στο e-class τα θέματα των γραπτών  εργασιών της προόδου  για κάθε μάθημα το αργότερο έως το Σάββατο,  23-05-2020.
 • Οι καταρτιζόμενοι/ες θα πρέπει να ανεβάσουν τις εργασίες προόδου στο e-class έως το Σάββατο, 30-05-2020. 
 • Η παράδοση βαθμολογίας από τους εκπαιδευτές θα έχει ολοκληρωθεί για την πρόοδο το αργότερο έως Τρίτη, 3 Ιουνίου 2020

Παρακαλούνται οι σπουδαστές του ΙΕΚ Κοζάνης που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα Δια Ζώσης να προσέλθουν τη Δευτέρα 18 Μαΐου στις 14:30 (2:30) μμ στην αυλή του 1ο ΕΠΑΛ (την κάτω από τα γραφεία του ΙΕΚ αυλή) ώστε να μην δημιουργηθεί συνωστισμός.

Τα αιτήματα των καταρτιζόμενων και εκπαιδευτών για ασύγχρονη εκπ/ση θα εξεταστούν τη Δευτέρα 18/5.

Η υποβολή ΥΔ για απαλλαγή της δια ζώσης παρατείνεται έως τη Δευτέρα ώρα 14:00, είτε ηλεκτρονικά είτε χειρόγραφα στη γραμματεία, τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας.