SISSI BAY HOTEL

Αγαπητοί κύριοι,

Επικοινωνώ μαζί σας από ξενοδοχείο  Sissi Bay 4* στην Κρήτη με σκοπό να σας εκφράσω το ενδιαφέρον μας για συνεργασία στο πλαίσιο της πρακτικής των σπουδαστών σας στο ξενοδοχείο μας.

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην βόρεια ανατολική πλευρά της Κρήτης, μπροστά στην θάλασσα, εντός του παραθαλάσσιου οικισμού Σείσι, ανάμεσα στο Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο. Διαθέτει 160 δωμάτια- περίπου 400 κλίνες- SPA, Γυμναστήριο, Event Hall 150 ατόμων, παιδική χαρά, miniclub,  4 εξωτερικές πισίνες, 1 εσωτερική και 6 ιδιωτικές.

Η επιχείρηση μας διαθέτει όλα τα τμήματα ενός Resort Hotel στα οποία είναι καλοδεχούμενοι να εκπαιδευτούν οι σπουδαστές της ειδικότητας:

  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (CHEF)

για την πρακτική τους άσκηση.

Τα παιδιά μπορούν  να απασχοληθούν στην κεντρική κουζίνα αλλά και στο αλα καρτ, στην προετοιμασία των γευμάτων καθώς και στο show cooking. Σε αυτό το σημείο, να σας αναφέρω ότι το ξενοδοχείο μας παρέχει τρία γεύματα στο All Inclusive, αλλά έχει και a la cart μενού για τους Half board πελάτες μας. Δίνουμε έτσι την δυνατότητα στους μαθητές να έρθουν σε επαφή και με τα δυο αυτά είδη παρεχόμενης υπηρεσίας και να αποκτήσουν πολλαπλές εμπειρίες.

Από την μεριά μας, θα μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε και να προσφέρουμε την δυνατότητα πρακτικής στους ενδιαφερόμενους σπουδαστές, πάντα εξασφαλίζοντας ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον αλλά και ευχάριστες συνθήκες διαβίωσης, καθώς φυσικά έχουμε πάντα υπόψη μας ότι  πρόκειται για μαθητές που θέλουν να εργαστούν αλλά παράλληλα να περάσουν και ευχάριστα την σαιζόν τους. Όλα τα παιδιά που θα επιλέξουν το ξενοδοχείο μας για την πρακτική τους θα φιλοξενηθούν δωρεάν σε δωμάτια προσωπικού εντός του χώρου του ξενοδοχείου με ταυτόχρονη δωρεάν διατροφή με τρία γεύματα στο κεντρικό εστιατόριο μας. Συνημμένο θα βρείτε σε ηλεκτρονική μορφή το φυλλάδιο μας για να  το κοινοποιήσετε στα παιδιά που μπορεί να ενδιαφέρονται. Παρακαλώ λοιπόν, αν σας είναι εύκολο, να το αναρτήσετε στον πίνακα ανακοινώσεων της σχολής σας ή/και στην ιστοσελίδα σας για να μπορούν να το δουν οι σπουδαστές σας.

Ευελπιστούμε σε μια καλή συνεργασία και θα χαρούμε να έχουμε σύντομα νέα σας.

Σας ευχαριστώ θερμά και είμαι τη διάθεσή σας για ό,τι τυχόν χρειαστείτε.

Με εκτίμηση Κατερίνα Αμαριωτάκη για λογαριασμό του ξενοδοχείουSissi Bay Hotel & Spa tel: +30 28410 71278fax: +30 28410 71284 www.sissibay.gremail: info@sissibay.gr

Please follow and like us:
error
fb-share-icon

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...