Δράση των σπουδαστών της Ειδικότητας «Τεχνικός Αρτοποιΐας – Ζαχαροπλαστικής»

ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ»

που έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές/τριες του 22ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης , να αλληλοεπιδράσουν δημιουργικά, μέσα από την βιωματική μάθηση, να αντιληφθούν ότι αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου συστήματος, να ανακαλύψουν τα μυστικά της τέχνης του κουλουριού!

Οι σπουδαστές  μας γνωρίζουν ότι η εκπαίδευση-κατάρτιση δεν τελειώνει ούτε αρχίζει σε μία τάξη ή ένα εργαστήριο. Σε κάθε περίσταση της  ζωής κρύβετε και μία ευκαιρία για μάθηση. Ενεργοί  πολίτες , που νοιάζονται για τον συνάνθρωπο και την κοινότητα στην οποία ζουν.

22ο ΝΗΠΙΑΓΩΛΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «ΠΑΣΧΑ» το 22ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης προσκάλεσε τους σπουδαστές της Πειραματικής  Σ.Α.Ε.Κ Κοζάνης, της Ειδικότητας  «Τεχνικός  Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής», για την πραγματοποίηση πασχαλινής δράσης, να παρασκευάσουν μαζί με τα παιδιά πασχαλινά κουλουράκια. Οι σπουδαστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προετοίμασαν με τη βοήθεια των παιδιών συνταγές για κουλουράκια, τα οποία έψησαν, και στη συνέχεια απόλαυσαν τα παιδιά, γνωρίζοντας έτσι τα έθιμα που διατηρούμε στην Ελλάδα σχετικά με το Πάσχα. Η γνωριμία με την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας, είναι πολύ σημαντική συνθήκη για την διατήρηση των εθίμων από τις επόμενες γενιές.

Η δράση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24/04/2024 στο χώρο του Νηπιαγωγείου. Τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό στέλνουμε τις θερμές ευχαριστίες στην Πειραματική Σ.Α.Ε.Κ Κοζάνης για την ανταπόκρισή τους στη δράση αυτή, αλλά γενικότερα για το πνεύμα συνεργασίας που επιδεικνύει κάθε φορά που ζητάμε τη  συνεργασία της  μαζί μας. Θερμές ευχές στη Διευθύντρια κ.Στέλλα  Ρουσιάδου, τον κ.Κύρινα  Αποστόλη και τους σπουδαστές του τμήματος Αρτοποιίας –Ζαχαροπλαστικής.

Ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και ανανεώνουμε τη συνεργασία μας σε νέες δράσεις.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ  22ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ


 

IMG_9886
IMG_9888
IMG_9889
IMG_9890
IMG_9891
IMG_9892
IMG_9893
IMG_9894
IMG_9895
IMG_9896
IMG_9959
IMG_9897
previous arrow
next arrow
Please follow and like us:
error
fb-share-icon

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...