Εκπαιδευτική επίσκεψη στο ξενοδοχείο Ιωάννου στην Πτολεμαΐδα του VICT TRAVEL

Το ξενοδοχείο “IOANNOY RESORT HOTEL”, της ατομικής εταιρίας ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ , το οποίο βρίσκεται στo 3ο χλμ ΠΕ.Ο. Πτολεμαΐδας – Φλώρινας, στην Πτολεμαΐδα, φιλοξένησε στις 21-05-2024 τη Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην ΔΙΕΚ) Κοζάνης, τις εκπαιδεύτριες Ευδοκία Βασιλειάδου, Ιωάννου Φωτεινή και Γεωργία Καζαντζίδου και συγκεκριμένα το τμήμα της Ειδικότητας Τεχνολογίες Επικοινωνίας και Πληροφοριών στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία (V.I.C.T. TRAVEL), Δ΄ εξάμηνο, στα πλαίσια των μαθημάτων «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» και «Ασφάλεια και Διαχείριση κρίσεων στην ταξιδιωτική βιομηχανία».
Η κα Ιωάννου Φωτεινή, η κα Γέσθη Χατζηλιάδου αλλά και ο κος Ιωάννου μας ξενάγησαν στους χώρους του ξενοδοχείου, όπως στο τμήμα υποδοχής και τις μεθόδους κρατήσεων, Μπαρ, κολυμβητικών δεξαμενών (πισίνας), αίθουσες εκδηλώσεων, αποθηκευτικούς χώρους, τμήμα εστιατορίων, λογιστηρίου και σε άλλα. Με αυτόν τον τρόπο δόθηκε η ευκαιρία στους σπουδαστές μας να έχουν μια πλήρη εικόνα της λειτουργίας του ξενοδοχείου και των χώρων εξυπηρέτησης των πελατών. Επιπλέον, αναφερθήκαμε σε μεθόδους αντιμετώπισης κρίσεων και εφαρμογής αυτών.
Η φιλοξενία ήταν άψογη και ΄΄πλήρης΄΄ αφού στο τέλος είχαμε την χαρά να απολαύσουμε ένα λουκούλλειο γεύμα με δροσιστικές σαλάτες, εξαιρετικά φαγητά, αναζωογονητικά ποτά και αέρινα γλυκά με πλούσια γεύση.
Για όλα τα παραπάνω αλλά και για την στήριξη ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες.


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
previous arrow
next arrow
Please follow and like us:
error
fb-share-icon

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...