Ανακοίνωση Πρακτική Άσκηση

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου, πληροφορηθήκαμε ότι δεν έχει υπογραφεί ακόμη η ΚΥΑ που θα καθορίσει την διαδικασία επανέναρξης των Πρακτικών Ασκήσεων. Η έκδοση της απόφασης αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Όλοι οι καταρτιζόμενοι που βρίσκονται σε Πρακτική Άσκηση θα πρέπει να ενημερωθούν από τους εργοδότες τους, για το αν συνεχίζουν να είναι εγγεγραμμένοι ως πρακτικά ασκούμενοι στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.

Σε περίπτωση που για κάποιον πρακτικά ασκούμενο δεν έχει ανανεωθεί η εγγραφή στο ΕΡΓΑΝΗ, θα πρέπει ο ίδιος να επικοινωνήσει άμεσα με τη γραμματεία του ΔΙΕΚ Κοζάνης στο τηλέφωνο 2461023816 για περαιτέρω οδηγίες.

Οι πρακτικά ασκούμενοι που συνεχίζουν να είναι εγγεγραμμένοι στο ΕΡΓΑΝΗ θα πρέπει να ενημερώσουν τους εργοδότες τους ότι θα πρέπει να παραταθεί η ημερομηνία λήξης της Πρακτικής Άσκησης (στο ΕΡΓΑΝΗ) μέχρι τουλάχιστον τις 31-05-2021.

Σε περίπτωση  νέας ενημέρωσης από το Υπουργείο Παιδείας, θα υπάρξουν άμεσα ανακοινώσεις.

Δεδομένου ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά «ρευστή» λόγω της πανδημίας, παρακαλούμε όλους τους σπουδαστές να ενημερώνονται καθημερινά από τις ανακοινώσεις της παρούσας ιστοσελίδας.

Please follow and like us:
error
fb-share-icon

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...