Ξεκινάει από αύριο η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Ποιο είναι το πρόγραμμα των μαθημάτων;

Το πρόγραμμα θα είναι αυτό που θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα στις 10/11. Για μεμονωμένες αλλαγές θα παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του μαθήματος.

Πόσο διαρκεί το μάθημα;

Το μάθημα διαρκεί ακριβώς όπως αναφέρει το πρόγραμμα.

Πού βρίσκω τη διεύθυνση για να παρακολουθήσω το μάθημα;

Η διεύθυνση θα βρίσκεται πάντα στο eclass στις ανακοινώσεις κάθε μαθήματος. Θα παραμένει πάντα η ίδια, άλλα πάντα θα ενημερώνεστε από τις ανακοινώσεις όπου ο καθηγητής σας θα αναρτά πάντα μια μέρα πριν το μάθημα.

Θα πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό για το Webex;

Όχι. Επιλέγοντας τον σύνδεσμο ή αντιγράφοντας τον σύνδεσμο στο φυλλομετρητή (browser), θα μας ζητηθεί να εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα για μία και μόνο φορά το πρόγραμμα Webex στον υπολογιστή μας. Από τη δεύτερη φορά θα πατάμε μόνο στο σύνδεσμο και θα μας βάζει στην τηλεδιάσκεψη αφού επιλέξουμε το πρόγραμμα Webex.

Το Webex λειτουργεί και σε κινητά τηλέφωνα;

Ναι, αρκεί να το εγκαταστήσετε από το Play Store

Ο καθηγητής μου χρησιμοποιεί άλλη πλατφόρμα πχ Zoom είτε δεν έχει επιλέξει την σύγχρονη.

Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του εκπαιδευτή σας. Η επικοινωνία σας όμως θα πρέπει να γίνεται μέσα από την πλατφόρμα eclass.

Δεν μπορώ να παρακολουθήσω σύγχρονα. Τι πρέπει να κάνω;

    Στην περίπτωση που σπουδαστές αδυνατούν να κάνουν χρήση της σύγχρονης.

Είναι απολύτως απαραίτητο να τους ανατιθέται εργασία κάθε φορά την ημέρα του μαθήματος εργασία ή άσκηση, πάντα μέσα από την πλατφόρμα του eclass σύμφωνα με τη διδακτέα ύλη και να απαντάται η εργασία ή η άσκηση μέχρι μία μέρα πριν το επόμενο μάθημα. Μόνο τότε θα σημειώνεται με Χ η παρουσία τους για την ημέρα που έγινε το μάθημα.

Στην περίπτωση που ο εκπαιδευτής έχει επιλέξει την ασύγχρονη θα πρέπει την ημέρα και ώρα του μαθήματος, να ανεβάζει σημειώσεις είτε παρουσίαση του μαθήματος και να αναθέτει εργασίες ή ασκήσεις στους σπουδαστές.

Υπάρχουν υποχρεωτικές παρουσίες στη σύγχρονη και στην ασύγχρονη;

Ναι και θα λαμβάνονται την ώρα του μαθήματος στη σύγχρονη. Στην ασύγχρονη μόνο με την κατάθεση εργασίας.

Please follow and like us:
error
fb-share-icon

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...