Αίτηση Δήλωση καταρτιζόμενων που  ανήκουν σε ομάδα  αυξημένου κινδύνου μέχρι αύριο Παρασκευή ώρα 15:00

Σε  περίπτωση  καταρτιζόμενων  που  ανήκουν  σε  ομάδα  αυξημένου  κινδύνου  για  νόσηση  από COVID-19 ή έρχονται σε στενή επαφή με άτομο του οικογενειακού τους περιβάλλοντος που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή ήδη νοσεί, είναι δυνατή η ασύγχρονη εξ αποστάσεως  εκπαίδευση (eClass) των  καταρτιζόμενων,  που  προβλέπεται  στην  παράγραφο  7  της εγκυκλίου.

Στην περίπτωση αυτή οι καταρτιζόμενοι θα αποστείλουν γραπτή δήλωση στο Ι.Ε.Κ.

Δύναται να χρησιμοποιηθούν οι παρακάτω τρόποι:

  • Υπεύθυνης Δήλωσης που θα εξάγουν από την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr). Έκδοση υπεύθυνης δήλωσης στην εν λόγω ιστοσελίδα υπάρχουν σχετικές οδηγίες. Η ταυτοποίηση εκεί  διενεργείται  μέσω  των  προσωπικών  κωδικών  Taxisnet.  Ο καταρτιζόμενος/νη θα επιλέξει «Δήλωση με ελεύθερο κείμενο» όπου στο κείμενο θα βεβαιώνει ότι: «ανήκω  σε  ομάδα  αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19» ή «έρχομαι σε στενή επαφή με άτομο του οικογενειακού  περιβάλλοντος που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή ήδη νοσεί»  και τμήμα που ανήκετε π.χ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ B, αποδέκτη της ΥΔ θα αναγράφεται το ΔΙΕΚ Κοζάνης.
  • Συμπλήρωση γενικής αίτησης που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΔΙΕΚ Κοζάνης συμπληρωμένα όλα τα στοιχεία και κείμενο : «ανήκω σε  ομάδα  αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19» ή «έρχομαι σε στενή επαφή με άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή ήδη νοσεί» και τμήμα που ανήκετε π.χ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ B

Οποιονδήποτε τρόπο από τους δυο και αν επιλέξετε θα πρέπει να αποστείλετε με email στη διεύθυνση iekkozanis@sch.gr το παραπάνω αρχείο, με θέμα Ονοματεπώνυμο ομάδα  αυξημένου  κινδύνου  π.χ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ομάδα  αυξημένου  κινδύνου ΚΑΙ στο σώμα κειμένου το τμήμα π.χ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ B.

Μέχρι αύριο Παρασκευή 15/5 και ώρα 15:00.

Please follow and like us:
error
fb-share-icon

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...